July 19, 2024
Uncategorized

Smink és Charm Blog Monday Poll, Vol. 518

Ez egy szép nap, hogy életben legyen?

Szóval … mi a hétfői szavazás?

Nos, nem pontosan szavazás. Sokkal több folyamatosan fejlődő (devering?), Kissé véletlenszerű kérdések listája, amelyeket minden hétfőn reggel elolvasztottam az olvasóknak az elmúlt 11 (!) Években. (It’s like a kickstart for your brain.) I’ve always delighted in reading your answers in the comments, and I hope you delight in reading mine.

1. Mi az egyik legjobb középiskolai emlékeid?

A legtöbb csak kis dolgok, de olyan sokak közül választhat! Ami igazán állsz el nekem, az a kis dolgok, amiket most már felnőttként hiányozok.

Az egyik legjobb, és Cindy valószínűleg nem ért egyet ezzel, de egy napon volt, amikor írt tesztünk a kitüntetés története osztályában (mert ily módon nerds voltunk), és emlékszem erre a tiszta napra. Senior év volt. Mi voltunk az autóban. Jen iskolába vezetett, és Cindy olyan volt, mint: “Készen állsz a tesztre?” És olyan voltam, mint: “Nem, nem igazán.” Nem vizsgáltam. Nem emlékszem, miért, de én nem.

HIRDETÉS

Ez egy esszé teszt volt, ezért megkérdeztem Cindy-t, – Nos, mit tanultál tegnap este? Adja meg a golyópontokat: “És megszakította nekem a meghajtó során. Mire az autóba kerültünk, iskolába jártunk, majd elhagyta az autót, körülbelül 15 perc volt, és Cindy azt mondta nekem mindent, amit tanult, mindent, amit megtanult. A csúcspontok.

Bementünk, és mindketten a tesztet vesszük …

Van egy egy rajta, és Cindy kapott egy B.-t, és megdöbbent! Nem hibáztatom.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

2. Mi az utolsó show, amit Maratoned?

Mindig egy bummot indítok, és néhány órára nézek, de soha nem fejezem be. De az utolsó show, amit a kezdetektől fogva maratonoztam, a csodálatos Mrs. Maisel a Prime Video-on volt.

Az emberek, akik Gilmore lányok voltak, ami valószínűleg miért tetszett annyira.

3. Kedvenc évtized?

Úgy értem, hogy a spirál perm anélkül tudnék, hogy visszajön, bár leállok az égre, de biztosan a 80-as évek. The music was so much fun, and even though I had such a hard time with high-waisted pants back then, I’ve come around to appreciating them much more with my mother bod.

Emellett az összes leggövény, amit viseltünk, majd újra visszatérünk.

4. Te leszel a szerencsés varázsa?

Csak akkor, ha a szerencsés csillagom leszel.

5. Peeps: Szerelem ’em vagy utálom?

Bárcsak láthatnád az arcomat az összes Scrunchy-nek most.

Elméletileg nem szeretem őket. Van valami a textúráról, amely nem vonzódik rám … de ha egy előttem elhelyezed, akkor oda megyek.

Új yummies

A reggeli játék megváltoztatása
Mi volt a reggelire ma reggel? Tudod, hogy ez a kedvenc étkezés a nap, hogy meg kellett kérdeznem. Nos, ez az egyik kedvenc étkezés a nap. Nagy rajongó vagyok az ebédre és vacsorára is, és a snackek között. HAHA! but breakfast is my fave, which is why I looked around for some new breakfast yummies while I was grocery shopping over the weekend. Nagyon egészségesek is!

Dave gyilkos egész búza kenyér. Szeretem a táplálkozási számokat, és ez a haver a csomagon (feltételezem, hogy Dave) reped.

Nem tudom, miért egy izmos ember gitárt játszik a kenyeret olyan vicces, de ásni!

Továbbá: Thomas ‘English Muffins dupla fehérje zabpehely fahéjjal. Minden muffinban 7 g fehérje van. Ma reggel pirítottam, és egy evőkanál mogyoróvajjal és yummal töltöttem! Annyira jó.

Én is felvettem a Dannon Light ‘N’ fit görög joghurtot az eper sajttorta, mert egyes esetekben reggel felébredek a desszert reggelire. Várjon … hogy soha nem történik veled? Megőrültél!

Mindezeket a YUMMICS-t a célponton találtam, az úton, mert a mi városunkban van egy élelmiszerbolt. És igen, ez félelmetes.

Szóval, hétfőn. Úgy tűnik, napos nap lesz itt Észak-Kaliforniában. Úgy érzem, hogy jó lesz. Ha szükséged van néhány extra élvezetre, engedje meg, hogy a Sajtos pompomlányod legyen, és emlékeztessem arra, hogy ez egy szép nap, egy teljesen szép, hogy életben legyen. Tudom, nagyon sajttort, de bizonyos esetekben szükséged van egy kis sajtra az életedben. Örülök, hogy felajánljuk.

A barátságos környéke Charmfüggő,

HIRDETÉS

Karen

P.S. here are the questions to copy and paste with your answers in a comment:

1. Mi az egyik legjobb középiskolai emlékeid?
2. Mi az utolsó show, amit Maratoned?
3. Kedvenc évtized?
4. Te leszel a szerencsés varázsa?
5. Peeps: Szerelem ’em vagy utálom?

Leave a Reply

Your email address will not be published.