July 19, 2024

Vasárnap lapokkal a macska, smink és fellebbezés Blog Mascot, Vol. 576

Tabs találkozott Heidi Klummal Tim Gunn-n keresztül, mentorával, és a pillanatok Taps találkozott Heidivel, elütötték. Évente meghívta őt az éves Halloween pártjára, de vele együtt egy munkás és minden, az ő ütemterve soha nem engedte meg neki, hogy tegye meg, kivéve az egy évet …

Picture it: Los Angeles, 2011. Tabs was booked for a kitty modeling campaign in LA with Dolce & Gabbana, but at the last minute, famed photographer Steven Meow-shell came down with a cold, so the shoot was cancelled. Tabs made a decision that instead of spending Halloween handing out candy to the local kittens, he’d surprise his good pal Heidi and crash her Halloween party.

HIRDETÉS

And because Tabs was such a good pal, even though he had access to all the top stylists in the fashion world, instead of going for broke with his Halloween costume, he made a decision to keep it basic and go as a pumpkin so he wouldn ‘T Upstage Heidi.

Az éjszaka után nem volt, hogy rájött, hogy rájött, hogy a sarokban lévő rotund-o’-lámpa lapok voltak. Először azt gondolta, hogy csak Michael Kors volt, figyelembe véve, hogy mindkettő ugyanaz volt a narancssárga árnyalatú, de nope. Ez volt a világ Premier Nemzetközi Kitty Supermodel.

Ezt követően az esti beszélő modellező boltot és a hollywoodi a listákat és a divat elitt töltötték.

HIRDETÉS

Ez a beszélgetés valójában eléggé kulcsfontosságú volt, mert a fülek sok Halloween party hostess ötleteket tanultak Heidi-tól, és mindazt az információkat használta, hogy elindítsa egy saját Halloween hagyományát, aki az egyik legexkluzívabb és híres éves Halloween Fêtes-t kínálja.

A hivatalos lapok a macska útmutatója, hogy egy csodálatos Halloween party

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.