July 19, 2024

Stitch Repair vagy Trunk Club?

csak a ruhák ruhájában lévő ruhák töredéke, hogy már nem alakíthatok be.
Kérdezzük ezeket a ruházati tagsági szolgáltatásokat egy haverra (a haver vagyok, én, én, mint én, lol). A másik nap, hogy valóban segítenie kell a szekrény helyzetemben, mivel ez a szörnyű egyenesen, Ó, körülbelül két éve?

Alapvetően az én előtti ruhám nem alakul ki többé, és nem akartam eltölteni az időt vagy pénzt, hogy frissítse a ruhásszekrényemet, hogy formázzam a Post-Connor testemet.

HIRDETÉS

Nem azt állítom, hogy a Pajama nadrágban vagy a spagetti mártással borított pizzama nadrágban vagy pólókban sétálok, valamint a hónaljú lyukakkal (legalábbis nem egész idő alatt), de rájöttem, hogy biztosan van hajlamosak a ruha Mint egy főiskolai gyakornok, aki későn ébred fel, és csak minden olyan tee pólóra dobott, mint a farmer a tiszta halom tetején.

Mindenesetre van olyan barátaim, akik szeretem az öltés javítást, valamint másokat, akik szeretik a törzsklubot, így nehéz idővel választok, hogy melyiket választsuk. Megpróbáltál valamit? Van még egy ajánlásod? Melyiket szeretnél, és miért? Lehet, hogy kihasználhatom a segítséget.

HIRDETÉS

A barátságos közösségi bájfüggő,

Karen

P.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published.