July 19, 2024

Mit viselsz a körmökön? Javasolhatom Eszie Pret-A-Surfer-t?

Az Essie Pret-A-Surfer körömlakk két rétegét viseli
Not quite the next best thing to actually going surfing (but it’s close!), creamy blue Essie Pret-A-Surfer looks best at home amidst the ocean of cats on my blue shirt.

Ez a napos $ 8.50 Marine Blue az Új Essie Nyár 2015 gyűjteményéből származik, és most megtalálhatja online és szalonokban, Charm üzletekben, Nordstrom és Ulta.

HIRDETÉS

Le sigh… What I wouldn’t give for a longboard, gently rolling (3-foot) waves and warm tropical waters best now…

Várj – csak rájöttem, hogy nem is emlékszem, hogy az utolsó alkalommal, amikor szörfözött, vagyis ez az ügy, az utolsó alkalom, hogy nagy vízben voltam.

A felmérés azt mondja: Ez meg kell állnia.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Bárcsak az időjárás már később felmelegszik. Még mindig pulóvereket viselünk a Novato-ban, ami Furcsa a júniusi Kalifornia ezen részén. A belső trópusi szörfös lányom sokkal több napot és tempót szeretne a 80-as évek közepén.

Bárki, nagyon szeretem ezt a kék árnyalatot (ez egy kicsit Moodier, mint a fényes), és csak részben azért, mert olyan jól megy, mint a macska póló.

HIRDETÉS

Az ingről beszélve, nem szereted? Az én bff jen megkapta nekem egy utat. Sajnos nem hiszem, hogy még mindig elérhető.

Az utolsó alkalom, amikor perem-a-szörfösséget viseltem, alap- vagy felső kabát nélkül viseltem (1. mert lusta vagyok, és 2. Mert megváltoztatom a lengyel sokat). Még bázis vagy felső réteg nélkül is jól működik. Elkezdtem látni a kis zsetonokat a negyedik napon, így elég tartós cucc.

Kétágyas Essie Pret-A-Surfer körömlakkot visel
Mit viselsz a mancsadon a kedden, barátomban? A Tabbies és a hűséges asszisztensek érdeklődése szeretné tudni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.