July 19, 2024
Uncategorized

Öltözködés Space Smink Hack: Használja a tee ingét, mint védőcsatornát, amikor a ruhákat

dolgokat próbálok belsejében öltözködni …
Véletlenül meggondolta a sminket a ruhákon, amit egy öltözőben próbáltál?

(Uh … Teljesen bűnös vagyok, hogy ezt csinálom, és igen, én egy kicsit szégyenlős vagyok.)

HIRDETÉS

Annak ellenére, hogy mindig a legjobbat csinálom, hogy megtartsam, hogy megtartsam, gyakran csak lehetetlenné válik! – Mintha ez egy póló vagy egy olyan ruha, amely valóban nehéz kezelni vagy ki.

Majdnem velem fordult rám, amikor visszapróbáltam egy fehér ruhát Ann Taylorban. Teljes ügyet használtam a sminkkel, valamint a ruházatot, akivel kipróbáltam, hogy egy rendkívül keskeny nyílás volt a nyakán.

Állva az öltözőben, rájöttem, hogy nem volt módszer, hogy bejöjjön a ruhába, anélkül, hogy sminket kapnának … és ez az, amikor volt egy Aha pillanatom! Drapedtem a pólót, amit a napot használtam, ami fekete volt, mint a fekete, mint egy fátyol, ahol a smink és a ruha között védő akadályként működhet. Aztán elcsúsztam a ruhát a fejem fölött anélkül, hogy elhagynánk egy jelet.

Csendes, ez a technika sokkal jobban működik, ha a teteje sötét színű, amely nem fogja gyorsan megmutatni semmilyen sminket, és ugyanúgy segít, hogy a pólót kifelé fordítsa, csak a helyzetben még mindig sminket kapsz Ez egyébként. Legalábbis ez a módszer a smink belsejében van, valamint nem a külső, az ing.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Bár a napot üresen hagytam a boltba (a ruha hihetetlenül aranyos volt, de megértettem, hogy smink mágnes volt, és nem volt olyan módszer, amellyel valaha is megcsinálnám, anélkül, hogy mocskos vagy festett) Legalább rájöttem egy új élet / smink hacket.

HIRDETÉS

Legközelebb, amikor a ruhát próbálsz, adja meg.

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.