July 19, 2024
Uncategorized

5 dolog, amit mostanában szeretem

1. La Croix Blackberry uborka pezsgő víz

Ah, a megfoghatatlan La Croix BlackBerry uborka íze …

VÉGÜL! A célpont legeredményesebb expedíciója sikeres volt. Soha nem volt raktáron, amikor korábban ellenőriztem, de ez az utolsó alkalom, minden csodája csodája volt! Négy dobozt azonosítottam a polcon a Novato Célban tegnap, de ténylegesen, amikor elmentem, csak kettő volt, mert ideális, miután felgyújtottam, egy hipster-megjelenésű haver megragadta.

HIRDETÉS

Ha valaha találkoztál egy ügyben, tartsa meg. Nagy keresletben vannak, és így vannak, olyan jó. Egyáltalán nem igazán édesek. Csak frissítő és fény nagy jegyzetekkel a szeder és az uborka.

2. Nars őrülten elpirult

Ha kétségei vannak, a NARS őrülten elpirult.

Igen, akkor idézhetsz engem, és ez 100% -os igaz. Ezt az őszi bézs elpirultam egész héten, mert a dang dolog mindent választ. Komolyan! Nem számít, mit csinálok szemhéjával vagy ajak színével; Bármi is legyen, a Nars őrülten elpirul.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

3. Próbálja ki ezt a kreatív ajak kombinát (okos): Mac Patentpolish kreatív Mac-ben a Control Pro longware ajak ceruza

Ez volt az egyik elégedett baleset, amit véletlenül megbotlott. MAC In control pro Longwear Lip Pencil + MAC Patentpolish Lip Pencil in creative = a deep rosy coral combo that looks faboo with neutral eyes and winged liner (it’s what I’m wearing in the pics in this post).

4. Fagyott eper pop torta

Egy kicsit bűnösnek érzem magam, amikor eszem őket, mert magas a cukor és feldolgozott, de átkozott! – Olyan ízletesek. Szeretem az enyém pirított az élek, hogy az Eurs-t valaha-enyhén égett, de El Hub előnyben részesíti őket nyers, ami nagyon furcsa számomra.

Gyakorlatilag belélegzi őket. Hallom, hogy kinyitja a kis fólia táskát, majd olyan, mint a cookie-szörnyet néhány másodpercig, és elmentek.

5. Madonna Szeplőtelen gyűjteménye

Ezt a másik napon ásottam, és még azután, hogy az albumot évek óta hallgattam, még mindig tudom minden szót minden dalra! If you’re a Madge fan, lemme know 1) your top 3 Madonna songs of all time (I know this is hard) and 2) your all-time favorite Madonna video. Menjünk át a csoda, hogy az ő Madge-Esty.

HIRDETÉS

Milyen dolgokat csináltál az utóbbi időben? Minden új étel, tv-műsorok, könyvek, csizma, zene, smink vagy filmek?

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 dolog, amit mostanában szeretem

1. Lilly Pulitzer eladó a fazekas barnon

Lilly Pulitzer is an American apparel and textile brand that does BOLD, prints, and even though I can see how royal blue and hot pink decoration can come across as tween/teenybopper…I don’t care. Honnan azt mondja, hogy fel kell adnia a Teal-t, csak azért, mert felnőtt vagy?

De én megijesztem …

HIRDETÉS

Lilly Pulitzer collaborated with Pottery Barn last summer, and now nearly everything they created together is on sale.

Megragadtam ezt az aranyos paplanot. Eredetileg $ 250, de az értékesítés most 50 dollárért!

2. Bliss Poetic Waxing Hair eltávolító készlet

Ettől kezdve beszéltem erről a termékről (legutóbb egy kisebb körömlakkot, amely részt vett a tükörbe, és látta a bátyámat egy kék bajuszral a visszaverődésemben).

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Ember, ezt újra meg kell mondanom: Ez a viasz valóban, nagyon jó. Nem számít, hogy van-e egy lejtős rétege Peach Fuzz a felső ajkán, vagy bajusz, hogy riválisa egy cirkuszi körgyűrű, a boldogság viasz cipzárazok mindentől, és ez így van dráma nélkül.

Általában a reggeli utáni reggeli reggel de-fuzz. Melegítem a bögrét, amely viaszral van töltve, a mikrohullámú sütőben (körülbelül 5 percet vesz igénybe, mert a mikrohullámú, mint a Taylor Swift, 1989-ben született), vékony rétegen vigyen, vigyázzon rá , majd zip! Sima, mint egy szfinx.

3. A reggeli citrus-koncepció

Mindent mintegy pár hétig ivottam. Ez egy hihetetlenül narancssárga emelkedésből áll, egy hatalmas pohárban, a trader Joe mandarinlé.

Ez édes, de nem túl édes, és jó dózisú vitaminokat kapok.

4. Kereskedelmi esküvő

Élveztem ezt a nagyon furcsa, de lenyűgöző Romcom főleg azért, mert valóban hiszek abban, hogy egy nap Keanu Reeves, aki szerettem, hogy vegye figyelembe, hogy a kilencedik fokozat, el fog jönni az érzékeire, és kéri, hogy feleségül vegyen (remélhetőleg El Hub nem ész). Ez szintén csillagok Winona Ryder, így beszélj az összes ’90-es évek álmaidat, ha ha!

Anyway, enjoying the motion picture is kinda like enjoying a play, because the entire thing is dialogue between the both of them. Nincs más karakter.

Nos … Van egy hegyi oroszlán is, aki alapvető szerepet játszik, de elhagyom, hogy felfedezzék.

Meg kell ülnem – a mozgókép nagyon lassú, és talán egy kicsit bosszantott az elején (teljesen voltam), de örülök, hogy elakadtam vele, mert több helyen nevettem.

5. A szem egy ecsettel néz ki

Egész héten végeztem (a lustaságig), általában egy domború kefével, mint a Mac 217, ahol a sörtéket az árnyékok között tisztítom, az ecsetfejet a papír törölközőjéhez fordítva.

HIRDETÉS

Mit szeretsz mostanában?

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 dolog, amit mostanában szeretem

1. Az úgynevezett életem a hulu-on

Ó, Angela Chase, valamint az összes tini dráma!

Használtam, hogy ez a mutasdat a nap folyamán, és mi is lenyűgöző számomra, élvezve, mint egy teljes fúvott felnőtt, a szülők … Dang. Úgy néz ki * igazán * fiatal! Figyelembe fogom szem előtt tartani ezt a show-t tinédzser / fiatal felnőttként, valamint a szülőknek, akiket szeretnél, tudod, rutin szülők – az emberek, akik elküldenék Önt a helyedre, és olyanok, mint te, ha jól van.

HIRDETÉS

És Ó, a 90-es évek. Az összes nagy derékú farmer, valamint a virágos ruhák! Ez azt teszi, vágyam, hogy sokkal többet mentettem volna a 90-es évek szekrényemre.

Szeretem azt a képet, ahol Angela, Rickie, valamint Rayanne véget ért az életben … talán a karantén alatt együtt zoomoltak? LOL!

2. Chanel Ultra Le Teint Ultrawear egész napos kényelem tökéletes felületi alapítvány

Nos, ez a Chanel alapítvány csak szép! Ez egy teljes lefedettség, lágy mattalap, amely kényelmesnek érzi magát, és egész nap tart. Tetszik, hogy pontosan milyen természetes néz ki a bőre, pontosan hogyan érzi magát nehéz, és pontosan milyen gyorsan keveredik. Hasonlóan 30 árnyalatú.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Teljes lefedettségű Matte Alapítvány, amely egész nap tart
3. A kiipo hangsávja, valamint a Wonderbeasts kora

Szóval, tényleg soha nem élveztem az animált show teljes epizódját, csak a biteket és darabokat, mivel mindig a házunkban van. El Hub, valamint Connor fogyasztják vele! The parts I’ve seen are humorous as well as extremely clever, so ultimately I’ll enjoy it, however for now I’m all about the music. A Soundtrack valóban jó. A fülbemászó, valamint az abszolút táncos, valamint tele van dallamok, akiket vágyakoztam, de ismeretlen okok miatt nem.

4. Univerzális menetes ujjatlan kötött ruha

Most kaptam ezt a 20 dolláros ruhát a célból fekete, valamint én vagyok az eksztatikus, hogy viseljen a medencére, valamint a strandra, amikor az időjárási viszony melegebb lesz. Először is, 20 dollár! Másodszor, ez 100% pamut, valamint a pamut is jónak érzi magát. Ez puha, meglehetősen vastag, valamint szépen felborítja a testet.

5. Az elülső tuck, valamint a fél tuck

Miközben a ruhák témájában vagyunk, én használtam a gombok (gomb-le?) TEE ingek, mint például az utóbbi időben, és csak azt kell mondanom, hogy miért nem találtam meg ezt hamarabb?

Úgy érzem, teljesen jobban nézek ki, mint a hajlékonyabb, amikor így viselek a pólóim. Hagyja, hogy az elülső tuck, valamint a fél taps módosítja az életed, babe!

HIRDETÉS

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen

P.S. TGIF!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Uncategorized

5 dolog, amit mostanában szeretem

bodysuits

Szeretem ezeket a csúcsokat “felnőtteknek” nevezni, mert valóban úgy néz ki, mint a túlméretezett baba ruhák (hahaha!). Segítenek, hogy segítsenek a Petite hölgyeknek magasabbra és karcsúbbnak tűnnek, mert elengedték, hogy a tee pólóba (egy próbált és igazi trükk a magasabbra nézzen). Nem viseltem egyet azzal, hogy 1995-ben, de most igazán akarok egyet.

Erre a bodysuitre várok a reformációra, hogy eladjam!

HIRDETÉS

Gyümölcssaláta

Miért olyan kielégítő a prececut gyümölcs? Fogalmam sincs. Az utóbbi időben ezt csináltam: a gyümölcsök hámozását és vágását, majd egy nagy tupperware-be dobják, így a fambam csak egy csésze vagy egy tálat kaphat.

Ez volt a következő szintű életfrissítés, lol! Szeretem egy különböző gyümölcskeveréket csinálni minden alkalommal, amikor egy, és gyakran is dobok néhány konzerv gyümölcsöt, mint a konzerv mandarin narancs vagy őszibarack, hogy érdekesek legyenek a dolgok. One crucial item of note: the fruit absolutely need to be cut into uniform, similarly-sized pieces, because I short-circuit when some pieces are big and some are small! (Én vagyok az egyetlen személy, aki különösen erről van szó?)

Ah, vigyél vissza nyárra!
Ez a 30 perces alacsony hatású edzés Caroline Girvan által

OH, girlfriend, this low-impact workout has absolutely no jumping, but when I’m done I’m dripping in sweat absolutely spent. Ez 30 perces konzisztens állami kardio, amely azt jelzi, hogy az egyik mozgásból a másikra átdolgoz, anélkül, hogy bármilyen szünet lenne közöttük, de a mozdulatok nagy izomcsoportokat tartalmaznak, így rendszeresen dolgozik mindent. Ez brutális, de a lehető legjobb módon.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Janod fából készült játékok

A Janod az időtlen, aranyos fából készült játékokat is kínálja a gyermekek számára, és jól épültek. Rájöttem rájuk, amikor láttam ezt a fából készült fellebbezési termékeket a Barnes & Noble-ben. Nem aranyos?!

Olyan édes!
Az álmodozó készlet vándorlással ($ 49)

HIRDETÉS

A #masklife miatt, amikor a sminket, hogy futtassam a feladatokat, a szemem és elég sok más! This set has practically everything you could want/need for fresh, glowing lids — two long-wearing cream shadows in neutral colors (bronze and champagne), a lengthening and curling mascara, a black liquid liner and a highlighter with low-level shine. Mindössze annyit kell hozzáadnod, hogy a kedvenc homlokkötő ceruza és rejtő!

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.