July 19, 2024

Várnád ezt a polka-dot jumpsuitot?

Whit két polka domino dot jumpsuit (168 dollár) az antropologie-tól
A szemem minden anime méretű hatalmas volt, amikor láttam ezt a polka-dot jumpsuitát a szobából …

Ó, antropologie, soha nem fogom megérteni a titokzatos erejét. Hogyan gondolod, hogy azt hiszem, ténylegesen Polka pontokat viselhetek a fejtől a lábujjig, és teljesen lefelé nézzen? Azt hiszem, van valami, ami a zenéjével vagy a bolt világításával kell befejezni … i dunno. Vagy valami furcsa fashion voodoo.

HIRDETÉS

Elméletileg szeretem ezt a ruhát, ha két ($ 168) sokat. Vízzel és rendszeres méretben van, egy dologért, így nem kellene a nadrág lábát. Aztán ott van a polka pontok, amelyek számomra időtlenek, mint a csíkok és a leopárd nyomtatás.

And then there’s also the black and white angle (again, never goes out of style), and how the whole thing is a complete one-piece outfit, so you just throw it on and you’re freakin’ done.

Én is kapok egy “40-es képernyő Siren hangulatát, ami egy stílus, amit szeretek, és én már mentettem mentális listát az összes matt vörös rúzsok fogok viselni vele.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Aztán megpróbáltam …

Amikor felkaptam a hátát az öltözőben, és láttam magam a tükörben, tényleg azt mondtam: “Ez annyira nem történik meg,” mielőtt gyorsan megrepedne, lol!

Tudod, hogy néhány ruhák teljesen jól néznek ki bizonyos szögekből, de akkor, amikor szembe kell néznie a tükörrel, csak rosszul néz ki?

Yeah, instead of feeling like Bette Davis or Katherine Hepburn in it, I felt like I was about to emerge from a very small car with 12 very tiny clowns.

Hé, legalább mondhatom, hogy megpróbáltam, igaz? Mert soha nem tudod, mikor érinti a ruhákat. Bizonyos esetekben a dolgok, amiket úgy gondolja, hogy soha nem viselsz, végül nagyon aranyos.

AAAND néhány esetben nem.

HIRDETÉS

Várnád ezt a fekete-fehér polka-dot jumpsuitot? Érdeklődési gondolatok Szeretnénk tudni …

Várnád ezt a polka-dot jumpsuitot?

Teljesen

kizárt

Talán…

Eredmények megtekintése

Betöltés …

A barátságos környéke Charmfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.