July 19, 2024

Mit gondolsz Bobbi Brownról, elhagyva az Bobbi Brown-t?

Olyan furcsa, hogy kimondja ezt a mondatot.

Megdöbbentem, amikor hallottam a híreket. Nem tudok egy tonnát arról, hogy miért hagyta el, vagy mit csinál a következő, de biztos vagyok benne, hogy bármi is van, akkor csodálatos lesz, mert Bobbi csodálatos dolgokat csinál.

HIRDETÉS

Néhány évvel ezelőtt megkérdeztem a telefonon, és soha nem fogom elfelejteni, hogy mit mondott az étrend értékéről a jó bőrre.

Remélem, hogy a márka megtartja esztétikáját a vonalért, mert mindig szerettem Bobbi Brown-t, és szeretem az ilyen sminkstílust, ez az ötlet, hogy hangsúlyozza a funkciókat, nem pedig felhívni a figyelmet a sminkre. Ez mindig egy bizonyos szinten fellebbez engem, és ahogy idősebbek, még többet von maga után.

Remélem, hogy a márka a látáshoz igaz.

ISTENEM! – És remélem, hogy semmi sem történik a művészeti botokkal – azok, akik élénk, pufók ceruzáknak tűnnek. Hosszú ideig tartanak, és soha nem teszik száraznak az ajkam.

Vagy a hosszú fárasztó cserepes krém árnyékai. Ezek csodálatosak. Egy kicsit pattansz a fedélen, kiabálsz, és megcsináltad. Ez az. A más szemhéjfesték alapjai is jól működnek.

HIRDETÉS

Melyek a kedvencek a Bobbi Brownból? És mit gondolsz róla, hogy lépjen le? Annyira sokkolta, hogy megdöbbent engem?

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.