July 19, 2024

Milyen korban kezdtél bőrápolási rutinnal?

High School, 1993, amikor avid Clinique 3-Stepper voltam
Nem igazán valami, amit gondoltam, amikor fiatalabb voltam. Csak mosom az arcomat, bármi, amit a szappan körülöttem, majd eltávolítom az összes habot mosogatóruhával … Elég standard cucc egy elemi és középiskolai lány számára. Nem hiszem, hogy még az arcápot is használtam (Gasp). és fényvédő? Mi volt a fene?

De amikor 12 éves voltam, elkezdtem kitörni, és ez az, amikor elkezdtem bőrápolási rutint.

HIRDETÉS

Magától értetődő, nem volt nagyszerű! Emlékszem a bőrgyógyászra és az orvosra, amely egy igazán szárító benzoil-peroxid szappant ad nekem, amely Panoxyl Barnak nevezett, ami annyira büdös és szárított, és az összes pólót és törölközőt fehérítette … ez nagy volt az első bőrem mértéke Care rutin.

A rutinom végül “hivatalos” volt a középiskolában, amikor elkezdtem csinálni a Clinique 3-fokos folyamatot.

Emlékszel a világos zöld műanyag szappan-tokra, amely a bár szappanhoz jött? Emlékszem, hogy ezt a dolgot átfedi – a zenekari kirándulásokon, az alváshoz. Ez a szappan az én lekvárom volt a nap folyamán. Kíváncsi vagyok, hogy még mindig van-e a szappannal. Hmm …

Anyway, I continued that routine through college, which was when I *finally* started using a sunscreen. Olay olajjal volt. Használtam, mert ez az anyám használta, és megfizethető volt a hallgatói költségvetésemhez.

HIRDETÉS

És veled mi van? Milyen korban kezdtél bőrápolási rutinnal?

A barátságos környéke Charmfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.