July 19, 2024
Uncategorized

Mauve Smokey Eyes | 2. nap A becsületes szépséggel kapja össze az Eyeshadow palettát

Követte Jessica A bemutatóját, hogy ezt a Mauve Smokey szemét a becsületes szépséggel együtt vegye össze! Nagyon könnyű volt … Ami természetesen tudod, hogy tetszett.

Itt vannak az általam használt eyeshadows …

HIRDETÉS

Base: Matte bézs vanília (Vanill’d bársony) Buffed a lash vonaltól a csonthoz

Fedél és gyűrődés: Satiny Coppery Brown (napsütötte réz) a fedéleken és a gyűrődésben egy félhold formában a lágy definícióhoz

Külső Fél: Satiny Dark Mauve-Plum (krómozott szirom) kevert a külső félig (oldali megjegyzés: Ezen a ponton megtisztítottam a széleket smink törlőkkel.)

Felső-lash vonal: matt fekete (mágneses tinta), nedves kefével a felső lash vonalon

Belső sarok: csillogó arany (strobed champagne) vegyes csillogó fény rózsaszín (jeges pamut)

Nagyon sok, követtem mindent, amit lépésről lépésre tett. Az egyetlen csípés, amit tettem, a matt bézs árnyalat, a vanilla’d bársony, a VANDLE VELSVET, az első szemhéjfestéket, hogy a többi szemhéjfestéket simább bázis (praktikus, ha nem akarsz külön szem primert alkalmazni először ).

A videóban Jessica hívja a palettát a leginkább “nem megfélemlítő” szemhéjfestékpaletta, és egyet kell értenem! A színek tökéletesen működnek egymással, és könnyen keveredhetnek. Ez a legérdekesebb termék, hogy egy darabig átmegy a sminkútvonalamon, és szinte izgatott vagyok, hogy ismét szemhéjáratot viselek.

Ooh! – A sokkoló fejleményekről beszélve nem tudom elhinni, hogy szinte elfelejtettem elmondani neked ezt, de a múlt hétvégén Rosie, és szombaton négy órás minőséget kaptam. Majdnem tudtam, mit kell tennem magammal, mert ez volt az első alkalom, hogy egyedül voltam egyedül a házban, nem tudom, mennyi ideig! El Hub took Connor fishing at Bon Tempe Lake, so I was left to my own devices at home.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

A tó teljesen szép, btw! Mindannyian pár héttel ezelőtt először mentünk. Tiszta, mint egy mini tó Tahoe.

Szóval, még akkor is, ha Marin megyében éltem Marin megyében, közel 15 éve (Yowza), nem igazán tartom magam helyi, mert eredetileg az öböl másik oldalán, ami őszintén Legyen teljesen más bolygó. Mindenesetre az én pontom az, hogy nem tudom, hogyan kell mondani az összes hely nevét itt. Helytelenül feltételeztem, hogy a “Bon Tempe” francia volt a “jó idő”, így azt mondtam, hogy a béna középiskolai francia akcentussal “Bahn Thamp.”

Aztán, a szomszédom, aki ezen a területen nőtt fel, udvariasan tájékoztatta, hogy “bon temp-y”.

HAHAHA! Azt mondtam, hogy mindannyian Bougie-t fieltem, hogy ez az idő … Hoppá!

HIRDETÉS

Van egy nyomvonal, amely a teljes tó körül, ami körülbelül 4 mérföld hosszú, így ha a hangulatban van egy nagyon szelíd túra (semmi túl meredek vagy megerőltető), ez egy jó, akinek az egész idő alatt lenyűgöző kilátás nyílik a vízre. FYI, there aren’t any bathrooms along the way…soooo 1) if you like to drink copious amounts of water, and 2) your bladder is about the size of a pea like someone’s I know (AHEM), you may want to wear A nadrágok, amelyek gyorsan bekapcsolhatsz és ki tudsz húzni abban az esetben, ha a fa mögött egy zömöket kell popolni … csak azt mondom!

A barátságos környék szépségfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.