July 19, 2024
Uncategorized

Neutrogena Hydroboost hámlasztó tisztítószerek, valamint hidratáló szérum

Neutrogena Hydro Boost
Senki sem ült le, és azt mondta nekem, és azt mondta nekem, hogy ezt – vágyakozom, mivel nehéz volt tanult tudás: egy nap, a bőre valószínűleg megváltozik.

Az enyém. Nagyon zsíros bőrre használtam. Amikor tinédzser voltam, olajos város voltam, és a bőrt maradtam a 20-as években. Most azonban, hogy elsősorban száraz, kivéve az olajos homlokát, valamint az orrát.

HIRDETÉS

Ha még mindig azt mondtam, hogy ugyanaz a bőr, akkor visszatértem a napon, valószínűleg az új Neutrogena Hydro növekedése lenne, ha hámlasztó tisztítószert ($ 8.99), valamint hidratáló szérumot (19,99 $).

Úgy vélem, hogy mindkettő a Neutrogena Hydro Növekvő vonalhoz hasonlóan a közepes szintű hidratáló. Ha olajos vagy tipikus bőr van, amely még mindig tetszik / szüksége van egy további hidratáló, de soha nem lesz annyira száraz, hogy fáj, hogy mosolyogjon, akkor bármelyike ​​nagy formájú lehet az arcodnak.

BUUUUT, mielőtt tovább megyünk tovább, csak beszélhetünk a csomagolásról egy másodpercig?

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Szép, nem igaz? Fényes, kék és vidám? De, mintha mindkét palackot nézed, akkor a “hialuronsav” legjobbat az elején, egy kicsit squiggly jele, hogy megkapja a figyelmet.

A hialuronid sav számos rendkívül minősített hidratáló bőrápolási termékben jelenik meg (itt van egy kiemelkedő közzététel a varázsa agyán), de az összetevők alján található, a hámlasztó tisztítószer …

Neutrogena Hydro Növelje a hámlasztó tisztítószereket: Összetevők
Víz, nátrium-szulfonát, olefin-szulfonát, kókamid-propil-hidroxi-kúria, glicerin, nátrium-hidrolizált burgonya-keményítő dodecenil-szukcinát, akrilátok keresztmetszeti-4, cellulóz, poliszorbát 20, citromsav-nátrium-benzoát, glikolsav, illat, tejsav, nátrium-hidroxid, dinátrium Carica papaya (papaya) gyümölcs kivonat, -> hidrolizált hialuronsav

And it’s likewise halfway down the listing for the Hydro increase Serum…

Neutrogena Hydro növelése szérum: Összetevők
Víz, glicerin, dimetikon, butilénglikol, neopentil-glikol-diheptanoát, alumínium keményítő-octenil-szukcinát, izododekán, dimethiconol, ammónium-akriloildimetil-taurát / VP kopolimer, etilhexil-glicerin, benzil-alkohol, nátrium-laktát, cetearil olivál, biszabolol, klórfenézis, szorbitán olivál, nátrium-pCA, illat, —-> Sodium Hyaluronate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sorbitol, Chondrus Crispus Extract, Sodium Hydroxide, Proline, Portulaca Oleracea Extract, Propylene Glycol, Citric Acid, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Copper Gluconate

Tehát biztos, hogy nem úgy néz ki, mint az egyik elsődleges összetevő közül (mindezek közül csak azt mondom.

Neutrogena Hydro növeli a hámlasztó tisztítószert

Ez a ruhával foglalkozik, amely úgy érzi, mint egy zselé, két módszerben – egy fizikai, valamint egy vegyi anyagot. The physical method seems to be through bit beads, however the back of the bottle states that this doesn’t include plastic microbeads.

Megpróbáltam kitalálni, hogy melyik komponens ténylegesen a fizikai hámlás, de még nem rájöttem. Ha meg tudod mondani a listából, mi a cselekedetet, tudassa velem.

Bármi is legyen, a bitek kicsi, puha, enyhén kavarognak, és nem fájdalmasak. Ez úgy érzi, mint egy költséges hámlasztó termék egy high-end márka.

The chemical exfoliating element comes through a combination of glycolic acid, lactic acid as well as papaya fruit extract, as well as the tingly kick feels rather moderate compared to other chemical exfoliating deal with laundries I’ve used.

A termék egy kicsit, valamint szaga, mint egy finom keverék gumi medvék, valamint a csecsemőpor, amely úgy tűnik, mint egy furcsa kombó, tudom, de azt hiszem, hogy friss, és tiszta.

A termék megszünteti a smink fényréteget, de a tisztítás nem túl erős / valós üzlet. After rinsing, my deal with feels lightly moisturized, as well as my skin doesn’t have any type of strange reactions to it, so I would utilize this again…but I most likely wouldn’t make a special trip to the drugstore to search it down.

Neutrogena Hydro increase Hydrating Serum

The Hydro increase Hydrating Serum feels a tad dry after I rub it into my skin, as well as I believe that’s because of the dimethicone it contains. It’s the third product in the component list.

If you don’t like it when moisturizers leave an oily or sticky layer of product behind, then you’ll most likely like exactly how this feels on your skin. I primarily utilize this on my neck since I can’t stand sticky moisturizers there (it’s my pet peeve).

Based on the times I’ve utilized this moderately moisturizing, lightweight serum on my face, though, it wasn’t almost hydrating sufficient to deal with the dry areas on my cheeks as well as around my mouth.

It has the exact same gummyA medvék / por illat, mint az exfoliator, amit hiszek, nagyszerű. A szivattyúval ellátott 1-uncia palack 19,99 dollár, ami költséges a gyógyszertár termékére, azonban a neutrogena pricier bőrápolásának gyakori.

Szeretem … de nem tetszik, tudom? A nyakamon fogom használni.

A nagyon nagy értékek azonban kevesebb hialuronsavat tartalmaznak, mint amennyire reméltem

HIRDETÉS

Ha tetszik a gyógyszertár termékek, valamint olajos vagy tipikus bőr, amelyre nincs szükség tartós hidratálásra, ezek a könnyű szerelmek jól működhetnek az Ön számára.

A barátságos közösségi bájfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.