July 19, 2024

Bay Area Fellebbezés Love: Esum

az öbölből!
Kiabálni a San Francisco-nak, az egykori otthonomnak és az Esum Cosmetics jelenlegi otthonába, egy még mindig alul-radar-öböl fellebbezési márka.

Az Esum körülbelül 10 éve volt, de nemrégiben felfedeztem őket. Van egy vonalkefe és smink ceruza az ipari profik és smink rajongók.

HIRDETÉS

Nagyon szeretem a speciális szemkeféküket, amelyek 18-58 dollárból származnak.

Ezek a precíziós szemkefékek kis, szokatlanul alakúak (de hasznosak!) Ecsetfejek, így például, ha csak egy kis fedőlapod van, vagy nincs mély gyűrődése (mint, ha van, ha van ilyen Enyhén kapucnis szemek, mint én), fab a szemhéjfesték keverésére és alkalmazására, valamint a finom részletekre.

Mind a W36 és a T37-ről mindegyike volt, amelyek közül mindkettőnek kisebb, mint a szokásos szögletes kefefejjel rendelkezik, így szörnyen hasznosak, ha egy kis helyet kell kevernöm, mint a külső vagy a belső V-ben, vagy Amikor meg akarom tartani a szemhéjfestékemet alacsony és szoros a gyűrődésen.

Ez a részletekről szól.
Megpróbáltam néhány munkás kúpos keverési kefével, nevezetesen a G34 közepes méretű (ami kissé kisebb, mint egy Mac 224) és a kis S33, amely kiválóan elhelyezi és összekevered az árnyékot pontosan, ahol azt szeretné, hogy menjen.

A kefékkel együtt Esum is eladja a sminkes ceruzát – néhány kettős végű ajakbéléssel és szemhéjfestékkel (selymes és hosszú viselkedésű, nagyon hasonlít a városi bomlást, mint a 24/7 siklós), és egy marék a sovány csavargó ceruza (hasonlóak a csodálatos nars).

NC42 Mac-ben vagyok.

HIRDETÉS

Tehát most, nagyon fontos kérdés az Ön számára … ahol az öböl-területem szépsége?!

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.