July 19, 2024

Sundays With Tabs the Cat, makeup as well as appeal blog Mascot, Vol. 389

Kedves napló,

Jiminy krikett, napló, kimerült vagyok! Nem viccelek. The new hire has been putting in a ton of overtime, as well as it’s digging into my valuable nap time. Mindig az irodában van. Úgy értem, szeretem az éjszakai műszakot, de igazán szereti az éjszakai műszakot.

HIRDETÉS

Megpróbáltam elmondani neki, hogy Óra, és menjen haza, de kommunikációs kérdésekkel rendelkezünk. Olyan, mintha különböző nyelveket beszélünk.

Még akkor is, ha el tudok csúszni egy nap, nem tudok aludni sokáig, mivel csak annyi zaj van az irodában.

Hittem egy új matrac segít, de valóban nem …

Hasonlóan megpróbáltam meleg tejet.

And I checked out when that a great method to get sleepy for bed is to checked out something boring, so I tried that, however now all I want to do is upgrade my tabby command center. Hiszek a tetőtéri Catnip Garden hozzáadásáról …

Ezen a ponton mindent megteszek, hogy elkapjam néhányat sokszor Z-t. Nem értem pontosan, hogy mennyi ideig tarthatom ezt. Világhírű Kitty Supermodel vagyok. Komolyan, szükségem van a fellebbezésemre.

HIRDETÉS

Még mindig meggyőződésem van arra, hogy a dolgok végül kidolgozni fognak, és általános is örülök az új bérlet. Teljesen keményen dolgozik, és ő is Go-getter. Azt hiszem, most csak arra törekszik, hogy sok további órát kell tenned, hogy nagyszerű első benyomást keltjen.

Tartom ezt.

Álmosan a tiéd,
Lapok

Leave a Reply

Your email address will not be published.