July 19, 2024
Uncategorized

A szempillaspirál az én középkori láncolatom

Emlékezzetek, ha perms hűvösek voltak?
Bárki számára, aki azt mondja, hogy a smink értelmetlen, vagy aki elutasítja a sminket, mint valami sekély vagy frivol, csak azt kell mondanom: “Kiss a Wannabe J.Lo Booty”, mert az sh * t erős.

Az apró csövek a szempillaspirál és a rúzsok megváltoztathatják a világokat.

HIRDETÉS

Évtizedek évtizedek óta gyakorlatilag naponta dolgoztam, és néha csak átmegyek a mozdulatokon, és a szokásos rutinom részeként magukban részesülnek, de vannak olyanok, mint a tegnap, amikor tényleg rájöttem, mennyire erős.

Tegnap sh * tty nap volt, mint Connor Claire, mert a szegény dolog ismét beteg. Ismét megszakította a CROUP-ot, így az igényeihez fordultak, ami nehezebbé tette a többi felelősségemet.

Nem akarok nyafogni, de … megyek! LOL!Alapvetően nem aludtam jól, mert megtartottam a Connor kényelmét, és mindannyian tegnap délután jöttek. Úgy éreztem, Super Grumpy és legyőzött, de éjszaka meg akartam menni a Hiit osztályomba, mert tudtam, hogy ha továbbra is a ház körül ülök, fokozatosan rosszabbul érzem magam.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Normally, I don’t wear makeup to work out, and that’s mostly because I usually don’t have time to put any on. Nem azt jelenti, hogy nem akarok, mert régen visszatértem a napra, de ezekben a napokban megnézem az órát, és ez olyan, mint az “Ó, Snap!” Mindössze annyit tehetek, hogy Don Stretchy nadrágot és menjen.

De tegnap, még akkor is, ha szokásos módon futottam, azt mondtam magamnak: “Én, meg kell tenned valamit.” Szükségem volt rá, hogy felemeljem a közmondásos páncélomat, nehogy könnyekbe törtek az osztály közepén Mid-Burpie.

Ez a macska megkapja.
Tehát felhúztam a szempilláimat, tedd az új Mac kiterjesztett játékot. Me Up Lash Curling szempillaspirál (ez Smudge-proof!), Egy kis városi bomlás meztelen rúzs és, a darab de rezisztencia, én fésültem a hajam! Igazából egy kis hajszalagot alkalmaztam, erős-visszatartott hairspray a cray-cray wiry boszorkány szőrszálakon, fésültem a hajam, és tedd egy magas póni.

Valakinek kell feltalálnia hízelgő tornaterem világítását …
Aztán elmentem az edzőterembe, és tudnám, mi? Annak ellenére, hogy meg akartam sírni az első 20 percig, esküszöm neked, van valami, amit a kis smink “páncél” volt, amit viseltem, mint a szempillaspirál, amely egy középkori láncposta volt, lassan, de biztosan tett engem Érezd egy kicsit keményebb. Azt mondtam: “Tudja, hogy átmegyek. Nem kell a legnehezebbnek lenni, amit valaha is voltam, de ezt az edzést könnyekbe ütközhetném, és én is. Az osztály végén, valójában úgy éreztem, mintha egy kicsit benyomnunk. Nagyon jónak éreztem magam.

Szeretem egy szempillaspirál ecsetet egy görbével.

MAC’s new extended Play Perm Me Up Lash, and if you’re feeling some strong de ja vu then shout out to you, MAC-aholic, because this blacker than black mascara is very similar to the original MAC extended Play Mascara — it has the same glossy finish, the same power to fatten up your lashes without them looking totally lumpy and redonkulous, but this new version also has the added ability to anchor a crimp from a lash curler, and it’s humidity- and swear- sweat- resistant (to Távolítsa el azt, meleg vizet használ). Tegnap izzadtam, mint egy mofó az edzőteremben egy órára egy órára két réteggel ez a szempillaspirál a felső szempillámon, és amikor hazaértem, és néztem a tükörbe, láttam Nary ONARY-t az alsó lash vonalaimon (nincs pelyhek sem) . Ez a Mac számlálókhoz és a Maccosmetics.com-hoz érkezik április 4-én, 24 dollárért.

Two coats!
The endorphins probably had more to do with it than the makeup, but I strongly believe that the makeup helped too. The few extra minutes I spent doing something special for myself made me feel stronger and tougher, and there are times, like yesterday, when I really appreciate makeup for that.

Ya know…I go through phases when I feel disillusioned with makeup sometimes, and I’m like, oh my gosh, it’s the same thing, over and over again! Like, how many ways CAN A company sell A nude PALETTE?! but there are still those moments, like yesterday, when I realize just how powerful makeup can be.

HIRDETÉS

A barátságos környék szépségfüggő,

Karen

P.S. TGIF.

Leave a Reply

Your email address will not be published.