July 19, 2024
Uncategorized

Unsung Smink Heroes: Charlotte Tilbury Hollywood hibátlan szűrő testreszabható komplexum Booster

Charlotte Tilbury Hollywood Flawless
Mi az a fel nem nyult sminkhős? Számomra ez egy questimes alulértékelt smink Morsel, egy állandó gyűjtőtermék, amely sok smink szerelmes radarképernyője alatt rohant, de rendszeresen sziklázza a világomat. A hosszú távú, Unsung Heroes sorozat néhány kedvencem.

Néhány ember számára a szőrös pókok, a nyilvános beszéd, vagy véletlenül hangosan farting hangosan apró ablak nélküli szobákban a fontos munkaidős találkozók során a legrosszabb rémálmok.

A rémálom forgatókönyve? Élet nélkül. AZ. ALAPOK.

HIRDETÉS

Igen, tudom, az élet (valószínűleg) folytatódik, ha nem rendelkezünk HELLA lehetőségekkel a ragyogó bőrre, de – és kérdezem, hogy ez minden őszinteségben – mi lenne a lényeg? Hol van a szórakozás?

A legújabb “ő vagy nem visel sminket?” love is Charlotte Tilbury flawless Filter Customizable complexion Booster, and when I wear it I feel like I’m in a living, breathing, real-life version of Instagram, because sh*t blurs EVERYTHING. Komolyan, milyen pórusokat?

“Fedezze fel a vadonatúj forradalmi kategóriát az arc sminkjében a hollywoodi hibátlan szűrővel. This must-have customisable complexion booster has the versatility of a face primer, with the mega-watt glow of a highlighter and the perfecting properties of your favourite digital filter. Válassza ki a ragyogás szintjét a szűrő sminkkel, hogy megvilágítsa a bőrt, ahol egy sugárzó arcszínre szeretné. ”

– Charlottetilbury.com

The barely-there coverage is also — as the kids say — on point, and the glistening, opalescent glow looks literally LIT.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Oké, megállok …

Ez egy drámaian harmatos befejeződés – még harmatosabb, mint a Mac arc és a test, vagy a l’oreal igazi mérkőzés Lumi – és néhányan úgy nevezhetik, hogy határos izzadt.

De szeretem.

Néha a Mac Mac Materalize Skinfinish természetes vagy Mac Mineralize laza laza porlasztásával matt, és még inkább azt is mattálja, hogy a kedvenc matt folyadékalapozásával vagy matt színezett hidratálóval (“mert jó az is).

Mac NC42 vagyok, és Shade 5 Tan.
Flash!

5 barna természetes fényben

HIRDETÉS

Ezt forró napokon viseltem, és tökéletes. Eléggé könnyű, így nem érzem magam, mintha bármit viselek, és így marad!

A barátságos környék szépségfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.