July 19, 2024
Uncategorized

Sundays With Tabs the Cat, makeup as well as appeal blog Mascot, Vol. 554

történetek a Rainbow hídról

Kedves rajongók, Buddies, valamint FELINES,

Ahogy itt ülök a napsütéses felhőn, amely könnyen megtalálható csak egy kőhajításnyira a Rainbow hídtól, szeretném ellenőrizni valamit a macskafájdalomért a Földön: Igen, az ég mindaz, mint egy táska a Catnip.

HIRDETÉS

Most már néhány hétig, és tudod, nagyon jó. The other kitties have made me feel a lot of welcome, as well as it’s so great hanging out with Karl again.

(Ez Karl Lagerfeld, a helyzetben hiányzott a hivatkozás.)

Hiányzik a Choupette drágán, és megpróbálom megnyugtatni őt annyira, amennyit csak tudok.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

A kényelemről beszéltem, elküldtem az asszisztensemet … Furcsa, hogy kijelentse, hogy a jelenlegi feszültségben, tekintve, hogy technikailag már nem segít nekem, de még mindig úgy érzem, hogy itt van.

Különben is, Sidetrecked.

Elküldtem az asszisztensemet néhány jelet. Az Úr megérti, ha megkapta őket. Bár a felhőm széle fölött voltam, de láttam, hogy felnézett az égre, a szeme ragyogott az arcán.

Nehéz megmondani, ha hiányzik, vagy ha csak allergiája van. Szeretném elhinni, hogy ez az előbbi …

Tehát felismerem, hogy csak egy forró másodpercre voltam, de már van a mennyei vízhűtő körül. A többi kitties zümmögött néhány macska nevű szörnyű? Nem értem, ki ő, bár nyilvánvalóan híres. Talán ő volt az igazság TV-csillag. Nem tudom.

Mielőtt megyek, biztos vagyok benne, hogy kíváncsi, hogy az élelmiszer-körülmény milyen, hiszen ez az első, amikor először hittem, amikor felgyorsítottam. Nos, egy szó: purrfection. Mint a korlátlan tonhallé!

Nem, komolyan, van egy szökőkút, amely csak permetez a tonhallé, és alig két lépésnyire van a felhőmtől. Oh, as well as somebody comes by three times a day to provide the best ratio of wet food to gravy. Plus, if I get a hankering for turkey slices in the middle of the night, they magically show up!

(Meg kell tennem valamit, ami ideális az volt életemben, mint a földi kivitelben.)

HIRDETÉS

Alapvetően itt vagyok, de nagyon hiányzik mindannyian mélyen, ezért készítem el ezt a levelet. Megtartom Önt a menekülésekkel, valamint ha azt akarod, hogy adjam meg, hogy ott álljon ott a szőrös barátaiddal, hagyj egy jegyzetet. Biztos vagyok benne, hogy átadom az üzenetet.

Szeretlek mindig,

Lapok

Leave a Reply

Your email address will not be published.