July 19, 2024
Uncategorized

MAC Coral Lipsticks: 5 necessary summertime Staples

If you crave coral, you requirement these MAC lippies! Balról: Flamingo, Costa Chic, Coral Bliss, Vegas Volt, valamint elégedett (17 dollár, valamint minden, valamint a hosszú távú vonalban kínált)
Alacsony kulcsú őrült korallban egész évben, de most, hogy ez a nyár, hagyom, hogy a freak lobogója repül, és a teljes korall craziness felszabaduljon!

If it were socially acceptable…I may even wear all five of my preferred MAC coral lipsticks on my deal with AT THE exact same TIME.

HIRDETÉS

Mi fel, Gurrrl!
Flamingo, Costa Chic, Coral Bliss, vegas Volt as well as quite kid are all discovered in the MAC long-term line, so they’re always there whenever you requirement them, which is comforting to me…like a makeup safety blanket.

Nyáron forogok közöttük.

Ha látsz egy párot, akkor most ugorj rájuk, hiszen a Mac speciális rúzs promócióval rendelkezik, ahol kapsz egy rúzsot, ha bármilyen típusú két ajak terméket kapsz. Az ingyenes rúzsnak hat bizonyos árnyalatának kell lennie (légzési tűz, vágy, csábította, lenyomva és kész, grill, és meghívja az intrigát), de nem tudsz választani bármilyen típusú öreg rúzsok Willy-Nilly . A választások azonban szépek.

A kedvezmény június 25-én tart, mind a Mac üzletekben, mind a weboldalon.

1. flamingo

Flamingó

2. Elég fiú

Szépfiú
3. Costa elegáns

Costa elegáns
4. Coral Bliss

Korall boldogság
5. Vegas Volt

Vegas volt

HIRDETÉS

Melyek a Mac-nek kell – nyári korallok?

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.