July 19, 2024

Felfedeztem az ideális halványkék farmer körömlakkot, valamint csak $ 8

, amikor Rómában, Duri árnyékának megszakítója. Tee: nap, akkor támadás
Már felhalmozódtam / fan Girl-Ed pasztell kék körömlakkok, mert nehéz cukorkás égbolt tört a köröm jelenet az 1990-es években.

I fiatal, hogy nem – az elmém fújt.

HIRDETÉS

Az Ön számára Young’ns Ott van, ez előfordulhat, hogy egyfajta meglepetés, de a világ korlátozott körömlakk színeihez használható. Igen, volt idő, amikor nem tudott gyorsan felfedezni egy üveg kék lengyel, mivel még nem volt egy dolog.

Craziness, tudom!

Az én esetemben, mert valaha, mert a szerencsétlen üveg nehéz cukorka ég, én voltam egy bonafide krémes pasztell kék hoarder. Ha tetszik, mint amennyit csinálsz, ne aludj, amikor Rómában, egy halvány farmer szürkés kék Duri.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Egy rejtett gyöngyszem?

Duri is a small, household run under-the-radar brand from new York, however you can discover them at nail salons…for whenever all of us begin going back to them…as well the Duri website, Walmart as well as Amazon.

Mac vintage matt rúzs viselése könyörtelenül piros az ajkán.
Duri brings a full variety of nail products at sensible prices, like When in Rome, which is just eight dollars!

Mi áll a csecsemő blues tengerében?

Amikor Rómában van egy kissé levendula-szürke, amely biztosítja, hogy egy hangulatosság ritka a pasztell blues, így kevésbé olyan csecsemő kék “Ez egy fiú!” csecsemő zuhany díszek, valamint sokkal inkább, mint egy költséges, könnyű ruhadarab, farmer, kék vékony farmer.

Vagy, képezze az égen egy hűvös, ropogós, távolítsa el a téli szezon napját. Ez az, amikor Rómában van. Moody mégis reménykedő … ami úgy tűnik, mint én egy dióhéjban, hahaha!

Teljesen átlátszatlan, egyébként, így nincs semmiféle pusztaság, valamint rugalmas is! I’m already five days in, as well as I’ve yet to see a chip or dent.

Ez két kabát, amikor Rómában a Duri Brush’n-vel, száraz és sugárzott gyors bevonattal.
Ha előfordul, hogy felfedezed magad a Duri weboldal böngészését, a FYI-t, a képeket, amikor Róma teljesen különbözik, mint amit valódi életben látok! Háromszor ellenőriztem a palackomat, és hasonlóan kerestem az online, valamint amikor Rómában minden bizonnyal halványkék. Furcsa!

HIRDETÉS

Still, I’m lovin’ the shade, as well as after weeks of naked fingertips, I’m thrilled to paint my paws again.

A barátságos közösségi bájfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.