July 19, 2024
Uncategorized

Gyors tipp: Tedd a sötét köröket egy szívességet, és alkalmazza az alul-szemre rejtő utolsó

, ha a szem alatti rejtegető vastag és nehéz, alkalmazza az utolsó.

Igen, rájöttem, hogy ez ellentétes, amit egy kis smink peeps javasol, és furcsa lehet, de próbálja meg! először alkalmazza a smink többi részét. Csináld a szemed, a bázisod, a rúzs, a blush – az egész kilenc méter – és végezze el a szem alatti rejtegetőt az utolsó lépésként.

HIRDETÉS

Komoly vagyok! Csináld * után * szempillaspirál is. Ha olyan, mint én, akkor tudatosan használsz kevesebb rejtegetőt anélkül, hogy észrevenné, hogy csinálod, és a szem alatti területed sokkal természetesebb lesz, mint amennyire az első lépéseként elrejti.

Miért?

Őszintén szólva, nem tudok biztosan mondani! De nem érdekel.Mindössze annyit tudok, hogy amikor megvan a teljes arcom az alapítással, porral, blush, rúzsával, hirdetési infinitummal, van néhány kontextusom, hogy dolgozzam, és csak egyszerűbb, hogy kitaláljuk, hogy mennyi vagy milyen kevés rejtő használni … Valójában mennyire kell viselnie.

Ugyanaz az ötlet, mint a vörös rúzs alkalmazása elpirul előtt. Mennyibe kell használni a blush-ot? Alapozza meg az ajkai fényerejét / merészségét.

HIRDETÉS

Gyakorlatilag minden esetben, amikor először a szemem rejtegetőjét csinálom, sokkal több rejtegetőt használok, mint szükségem, és annál kevésbé rejtegetem, amit viselek, a könnyebb és jobb.

A barátságos környéke Charmfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.