July 19, 2024
Uncategorized

Lélegezzen be új életet a határozottan sötét rúzsba, hogy egy foltba forduljon

fordítsa a rúzsát egy ajakfoltba
Hé! Szóval, beszéljünk az ajkakról.

Azt hiszem, minden lány és smink-szerelmes srác legalább egyszer megtette – szerelmes egy rúzsba messziről, vagy talán a pultnál, de bármilyen kegyetlen, ismeretlen okokért, amikor először kapták meg, azt Csak nézett … sötétebb, mint a honlapon vagy a boltban.

HIRDETÉS

Sokszor csináltam! Néha ez egy bor árnyék; Néha ez egy burgundia vagy egy szilva. És meglátom a számlálón, és azt gondolom, “Suh-Weet! Otthon vagyok a mama-val.

Aztán hazamegyek, próbáld ki, és legyenek, mint a “hmm …”

Azokban az idõknél, amikor egy sötét rúzs úgy néz ki, mint a boltban, mint az ajkán, mint az ajkán i.r.l., de még mindig nem akarsz részt venni örökre, próbáld meg fordítani egy ajakfoltba.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Ismétlem, nem ragadja meg a rúzs fiókod hátulján, figyelmen kívül hagyja, és minden alkalommal, amikor látod, hogy ott üldögélsz.

Mindössze annyit kell tennie, hogy alkalmazza azt, ahogyan általában a csőből vagy egy kefével – és a kefével – és sötétebb rúzsok alkalmazása, azt hiszem, mindig segít az ajkkefék körül, különösen a tiszta külső élek rajzolásához, de Nem számít ebben az esetben, mert mi fogunk fordulni, mi van az ajkán egy foltba.

Ezután alkalmazta, miután alkalmazta a réteget a sajnos sötét rúzs, a legtöbbet a szövetből.

Most, még akkor is, ha az ajkán marad az ajkán, és egy gyönyörű foltot hagyva, ami még mindig van egy visszhangja a színben, amit beleszerett a számlálóba. De ez nem lesz olyan sötét.

A mini csapat: Rouge krém és ragyogó rúzs Sephora
Az egyik oka, hogy szeretem az ajakfoltokat, mert nincs szükség annyi csábításra, mint a sötét, átlátszatlan ajkak. Alapvetően nagy karbantartású sötét szilva, sötét burgundi, sötét bor, vagy bármi, és könnyebb viselni. Plus, in its stain form, you won’t have to worry about it migrating beyond your natural lip lines, since you’ve removed most of it.

A tetején lévő képen szilva árnyékot viselek a $ 22 mini csapatból: Rouge krém és ragyogó rúzs, amelyet Sephora festett.

HIRDETÉS

Most menj előre, és szórakozz a sötét ajak színekkel! Néha csak könnyebb viselni őket foltként.

A barátságos környék szépségfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.