July 19, 2024

Hello a Camp Scifles

a megjegyzésekben A másik nap, Kim és I (Szia, Kim!) Az ötödik elemet arról, hogy ez egy jelenet van, ahol Milla Jovovich egy elektronikus szem smink applikátorral rendelkezik – Chanel! Minden márka! — and puts it on her eyes, and with the push of a button she’s instantly outfitted in futuristic eye makeup.

Szükségem van az egyikre, akik most ideálisak, mint az egész arcom, mert elkaptam egy másik hideg (!). Tehát egy teljes arcú bélyeget akarok, hogy “pep up fel a beteg arcát”.

HIRDETÉS

Szuper lenne…

A szegény Connor a karácsonyra hideg volt, adta nekem és El Hub, végül átjutott a hideg, majd újabb hideg ideális újév után.

Tehát itt hideg város volt. ??

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Most már jobban érzi magát, de pár nappal ezelőtt volt egy mellkasi röntgenfelvétellel, alacsony fokú lázzal és két kiváló exorcista-szerű lövedék hányó incidenssel.

Tartsuk … Hallom az emeleten az ő gyermekei énekében? magának.

Teljesen jobban érzi magát. Az jó.

Mindenesetre nem volt tüdőgyulladás, köszönöm a jóságot. csak egy másik hideg.

Természetesen most, hogy jobban érzi magát, én vagyok a számra, ugye? Azt hiszem, ez csak lehetőség arra, hogy az emberi alkalmazottak lapot a macskaipar, az LLC tesztelni az immunrendszerünket.

Köszönöm a jó brit sütési show-t ??? Mert marateráltam a kanapén. Ma délután megtanultam a Yorkshire Puding-ről és Churros-ról. * köhögés * * színek *

Mary Berry? Tartott engem cég, míg az én csésze méz vanília kamilla tea? és inni fogunk-c. Kösz, Mary! She’s the British grandma I wish I always had, the one whose house I’d go to after school, and she’d always have tea ready, homemade biscuits (a.k.a. ? “cookies,” to those of us on this side of the pond ) és apró kis sütemények.

Mmm …

HIRDETÉS

Remélem, hogy a dolgok jól mennek ott. Maradjon egészséges, kérem!

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.