June 24, 2024
Uncategorized

Fogott az esőben Laura Mercier: A Laura Mercier tavaszi 2016 gyűjtemény, “Párizs az eső után”

Az új SP16 árnyalatai Laura Merceriar Ajak Parfait

Here’s a look at the new Laura Mercier spring 2016 Collection, starting with the “Paris After The rain Eye Colour Collection (a $55 palette). While many spring collections would rather distract us from the winter season blues, “Paris After the Rain” imagines a world “inspired by the reflection of lights on cobblestone streets as well as the dance of colours on zinc rooftops in Paris after the rain.”

Úgy hangzik, mint valami a nicholas szikrák regényéből?

HIRDETÉS

A kombináció vastag matt műanyagban van elhelyezve (4 “x 3,75” – kisebb, mint a kezem!)
Now, I ought to mention that I believe Laura Mercier can do just about no wrong, as well as while every product isn’t always for me, I can typically imagine who would like as well as utilize them as well as how.

A szemszín kombinációja meglepő volt az enyém. Négy nagyon krémes matt árnyalattal (0,05 oz. Mindegyik), valamint négy lágy csillogó toppers (0,035 oz), ez egy sokoldalú kombináció, sokféle választási lehetőségekkel, valamint az éjszaka.

Matte Eyeshadows in Champs Elysee, Saint Germain, Trip Eiffel, Le Marais + Multi Chrome Pearl Topper Formula (L-R) La Madeleine, Arc de Triomphe, Rue de Vivoli, Montmarte
Sokkal jobb pillantást vet a Multi Chrome Pearl Topper formula-ra
Laura Mercier phone calls the baked lid colors “Multi Chrome Pearl Toppers” as well as suggests patting them on the lid after smudging the matte shades along the lash line. A fenti swatchesben két vagy három átadta az intenzitás kialakítását. Úgy vélem, ez egy gyönyörű lágy fókuszhatást biztosítana, de amikor egy krémes alapon átmosódott, valóban életre jöttek!

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

A krémes alap tetején

A gyűjtemény hasonlóképpen két új árnyalatot tartalmaz Laura ajak parfait krémes Colourbalm (25 dollár) a Rive Gauche, valamint a Rive Droite. Krémesek és kényelmesek az ajkán, valamint egy kicsit csillognak is. A textúrában emlékeztetnek a Revlon Lip Buttersre, csak sokkal pigmentáltak.

Rive Gauche (Front), valamint Rive Droite (Vissza)
A Rive Gauche színmintái, valamint a rive droite
Úgy döntöttem, hogy két különböző megjelenést próbálok ezzel a palettával: egy könnyű megjelenés öt perc alatt, valamint egy teljes füstös szem egy csecsemő macskaszemével.

Le Marais keveredik a szem felett, Champs Elysee koncentrált a szélekre, La Madeleine porult a fedél közepén. Ajak parfait az ajkakon droszerén
Rue de Vivoli a Laura Mercier Caviar Stick Szemszín fölött a kakaóban, az Eiffel a külső élek mentén összekeverték az Eiffelet, valamint a Le Marais átfedi az egészet. Ajak parfait Rive Gauche az ajkán. Külön kombinációt kellett használnom, hogy hozzáadnom a Shimmer-et a belső sarokban
A kombináció kisebb, mint egy iPhone 6, nagy rajongó vagyok az úthoz. Az egyetlen termék, amit küzdöttem, matt krémes Saint Germain volt, amely hajlamos volt az ujjaim alatt, valamint a kefékre.

Még mindig csillogó ajkak a rúzs megszüntetése után
A legmegfelelőbb, a Korlátozott Edition Eye Color Palette / Collection a Macys ($ 49!), Laura Mercier, valamint Von Maur.

HIRDETÉS

Sajnos, már felajánlotta a Neiman Marcusban, valamint Nordstromban.

Találkozunk a következőben,

Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published.