July 19, 2024
Uncategorized

Néhány jelenlegi Clarins szeret (Ó, és az arcom annyira száraz, hogy most, hogy mosolyogjon, hogy mosolyogjon)

Aktuális klarinok szeretnek, az óramutató járásával megegyező irányban a bal felső sarokban: Hydra-Essentiel gazdag krém, dupla szérum teljes korrendező koncentrátum, Extra feszítő maszk és nagyon helyreállító teljes szemkoncentrátum
Most már olyan volt, mint egy pár hét, azt hiszem, mert az időjárás változik, és éjjel a fűtőtestet kellett bekapcsolnunk, Blu. Tehát a bőrem nagyon, nagyon, nagyon ideges, és fáj, különösen az orrlyukak körül, ahol a bőr közel van a repedéshez. Még fáj, hogy mosolyogjon, így bármit is csinálsz, ne mondj semmit vicces … haha! Jaj! Nevetettem.

Nem vicces.

HIRDETÉS

Amikor a bőrem így lesz, mindig a Clarins-ra fordulok. Évek óta használtam hidratálószereket és szérumukat. Én is használtam a tónusos olajat a hasmán, amikor terhes voltam Connor-szal, és egyáltalán nem kaptam meg minden szakaszát. Nem tudom, hogy segített-e, de ki tudja? Talán.

Bárki, szeretem a hidratáló termékeiket, és tudom, hogy nem fogják kiabálni a bőrt, miközben az új esik normálisnak felel meg.

Itt van az aktuális klarinok Arsenal:

Clarins Hydra-Essentiel gazdag krém

Clarins Double Serum Complete Age Control koncentrátum

Clarins Extra-feszes maszk

Clarins nagyon helyreállító teljes szemkoncentrátum

Nemrég befejeztem a kettős szérum jelentős üvegét, de az itt bemutatott új verzió, amely már nem tartalmaz ásványi olajat. Még mindig annyira tetszik. Ez egy hidratáló öregedésgátló szérum, és néhány évig a sorban volt.

HIRDETÉS

Szóval … bárki másnak van bőrének, hogy most száraz legyen, hogy fáj?! Mit csináltál róla?

A barátságos környéke Charmfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.