July 19, 2024
Uncategorized

Mac Unsung Heroes: cikória ajak ceruza

Mac cikória ajak ceruza. Póló: szempillaspirál és kitties
Mi az a fel nem nyult sminkhős? Számomra ez egy questimes alulértékelt smink morsel, egy állandó gyűjtőtermék, amely a sok smink szerelmese radarképernyője alatt rohant, de rendszeresen sziklázza a világomat. A hosszú távú, Unsung Heroes sorozat néhány kedvencem.

Tudom, tudom – mindannyian maszkot viselünk. Szóval, mi a pont a rúzs vagy ajakbélés, vagy bármely más ajaktermékek viselése?

Figyelj, csak azért, mert az arcom fedett, nem jelenti azt, hogy nem kapok sürgetést, hogy valamit viseljen az ajkaimon. Még mindig szeretem viselni ajak színét, és viselni fogom a ház körül, csak azért, mert. Nem kell logikai oka.

HIRDETÉS

Néhány nappal ezelőtt csak úgy történt, hogy találkoztam egy ajak ceruza Mac, hogy a szívem lebegett, mint egy kolibri, és azt hittem, hogy is tetszik. Ez egy meleg Matte Peachy Brown, az úgynevezett Mac Chicory, és azt hiszem, ez elmarad.

Nc42 legjobb itt
Ez egy kicsit emlékeztet a 90-es évek stílusú barna rúzsok, mint a Mac Paramount, amely teljesen rossz – @ SS – de a cikória egy kicsit kevésbé agresszív az őszibarack jelenléte miatt, így sokkal hordozható és lefelé halad. Ez egy kedvesebb, gyengéd változat a lány, aki szereti harci csizmát, levis és gomb lefelé flanel.

Mac Costa Riche Liner-t viselek, mint a fedeleim alapja Mac-vel a Sun MSF por tetején.
Az árnyék a Mac állandó vonalában él, és ez 18 dollár. Tartalmaznia kell egy ideig is. Some people aren’t fans of MAC’s pencil liners because of their harder texture, but I don’t mind it at all. Szeretem a merevebb konzisztenciát. Segít a hosszú élettartamban, különösen akkor, ha rúzsként használod őket, amely ebben az esetben csak az ajkak bélését és kitöltését jelenti a cikóriával és a kedvenc ajakbalzsam a tetején. (Az utóbbi időben, ez volt a paraáv hidratáló balzsam.)

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Ha a meleg barna szemhéjárnyák rajongója vagy, és erősen sugald a puha barna, nyereg, sable, vagy ha szereted és viselsz Costa Riche vagy Teddy bélés (amit csinálok!), Chicory egy fantasztikus kiegészítője ezek a színek.

HIRDETÉS

Megpróbál. Azt hiszem, szeretni fogod!

A barátságos környéke Charmfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.