July 19, 2024
Uncategorized

Vasárnap lapokkal a macska, smink és fellebbezés Blog Mascot, Vol. 362

Originally, Tabs and I planned to take a leisurely walk around the neighborhood this morning, but that all went to sh*t when the paparazzi showed up…

Ők könyörtelenek! Soha nem hagyják el a lapokat egyedül.

HIRDETÉS

Az egyik mancson egy bütykös hog, aki szereti a figyelmet, de a Kitty Supermodels még a magánidőre is szüksége van. Tabs thinks up his best work on his daily walks, and they’re when he does his best creative contemplation.

Immediately after we escaped the photographers and returned to the office, Tabs had me call our legal team, and he put them to work securing these pictures. Tabs didn’t want them being published in some rag-tag gossip mag without his permission.

So that’s been my Sunday with Tabs so far… He was a little grumpy about the whole situation and needed some cheering up, so I suggested that we try something different this week.

“Why don’t you survey the kitties who read your column, Tabs?” Megkértem. – Mindig érdekes, hogy megtudja a macskákat, akik követik és megcsodálják a munkádat.

Úgy gondolta, hogy fantasztikus ötlet volt!

HIRDETÉS

Csak kérje meg a macska munkáltatóját, hogy töltse ki a következő űrlapot (másoljon és illessze be a válaszokat a megjegyzésekbe). A lapok várakozással tekintek az olvasásra.

Név:
Kor:
Fajta:
Foglalkozása:
Életcélok:

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.