July 19, 2024

A NARS 2015-ös gyűjteménye sokkal több fordulatosa van, mint egy élettartamú film

, amely az új Nars 2015-ös gyűjteményét viseli
The NARS 2015 collection has much more twists than a woman-in-peril film on lifetime (which I’ve been watching A lot lately, as you can tell). Tudod, hogy csak akkor, ha elkezdesz arra gondolni, hogy a baba születési anyja, hogy a film főszereplője, aki befogadni, valójában egy jó lány, de akkor kiderül, hogy nyolc esetben nyolc, az emberrablás és zsarolás. *zihál!*

Helló, csavar.

HIRDETÉS

A NARS 2015 gyűjteménye

Ugyanilyen váratlan fordulat történik a 14 darabos Nars 2015 gyűjteményben, amely július 15-én kezdődik a NARS üzletekben és a Narscosmetics.com oldalon, és augusztus 1. a Sephora és a Nars számlálók az áruházakban.

Az Eyeshadow Duos és a Singles tipikus keveréke helyett az Eyeshadow Duos és a Singles tipikus keveréke vegyes dolgokat vegye fel a dolgokat egy teljesen új, csavart árnyék botokkal.

BUMM. Az elme fújt.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Az új Nars bársony árnyék botok (28 dollár) a Nars 2015 gyűjteményéből
A 28 dolláros bársonyos árnyékbotok krémes csavaros szemhéjfestékek, amelyeket krémes árnyékként vagy bázisként használhatunk porszemüvegekhez – vagy Heck, ha kreatívnak érzi magát, szempályázóként, vagy akár a kiemelőkkel is foglalkozik.

The eight featured in the fall collection are pale gold Hollywoodland, shimmery golden black Aigle Noir, navy Glenan, pink champagne Goddess, quartz Oaxaca, shimmery deep teal Sukhothai, black Filbuste and gray Reykjavik.

Nars őszi 2015 Velvet árnyék botok a balról Hollywoodland, Aigle Noir, Glenan, Glenan, Istennő, Oaxaca, Sukhothai, Filbuste és Reykjavik
Amikor ezeket a fedeleimet krém árnyékként használom, a bőremre csúszik, és a képlet minden ellenállás nélkül terjed, amikor tiszta vagyok, hogy tiszta legyen a szélek diffundálásához. Körülbelül hét és fél percet vesz igénybe, hogy szárazra / készletre van-e (igen, teljesen időzítettem, lol!), Ami azt jelenti, hogy sok játékidőt jelent számomra, hogy az édes időm az árnyékokat mozgassuk, és összekeverik a színeket.

Eddig nagyon szeretem, hogy mennyire könnyű dolgozni (és én is szeretem a satiny felületet a csillmák).

Nars őszi 2015 bársony árnyék botok balról Oaxaca, Sukhothai, Filbuste és Reykjavik
Nars őszi 2015 Velvet árnyék botok balról Hollywoodland, Aigle Noir, Glenan és Istennő
De várj, több van! A bársony árnyék botok nem az egyetlen dolog itt egy csavarral. A színek maguk az őszi szokatlanok.

A gazdag bogyók helyett a Reds és a Sooty Smokey Shades, Nars őszi 2015-ös évek 2015-ben két napsütéses szájvilágot tartalmaz Pinkish bézs chelsea lányok és csillogó cukorka rózsaszín baba baba (26 dollár), valamint egy rózsás, csillogó, homokos blush (30 dollár), amely egy meleg időjárás-kiemelkedővé válhat.

Nars őszi 2015 Lipgloss a baba baba
Nars őszi 2015 Lipgloss a Chelsea lányokban
Tudod, hogy szeretem a meztelen ajkakat, így én vagyok a glosses. Könnyedén alkalmazzák a márka szokásos fényességű képletét, így nem szednek, unvaratlanok, könnyű, nem ragadós és nagyon kényelmesek.

A Chelsea Girls a kettő kedvencem, mert ez az egyik olyan meleg és krémes rózsaszínű bézs, hogy bármi is elég sok mindent viselhetsz. Ha a név ismerősnek tűnik, ez az! A Chelsea Girls egy jelenlegi Nars Lakquer is.

Nars őszi 2015 gyűjtemény elpirul a nyomorúság ($ 30)
Technikailag a nyomorúság egy blush, ami vicces számomra, mert sokkal inkább úgy néz ki, mint egy rózsás bézs kiemelő a bőrömön. Ezekben a képekben (felfelé és alul) az arccsontok tetejére és az orrom hídjára viselem, nagyon puha, diffúz hatást fejt ki … pontosan az én kedvesem kiemelve!

NARS fall 2015 Lipstick in VIP Red
As for the rest of the release, well, you know how NARS does red lipsticks, and the one here is also a beauty. warm brick red Lipstick in VIP Red ($27) is rich, smooth and completely opaque. Of course, it’s so intensely pigmented that there’s no way I can pull it off without a lip clean and a lip liner. I mean, there’s just no room for error. I tried doing it freehand, and every bit mistake stood out.

Rounding out the collection are two new shades of Dual-Intensity Eyeshadow — golden shimmery brown Telesto and shimmering peacock burgundy Pasiphae ($29 each) — both of which glimmer and glow on lids.

NARS fall 2015 Dual-Intensity Eyeshadows in Telesto (left) and Pasiphae (right)
I like wearing them by themselves on my lids for a high-beam, eye-opening gleam, but I bet they’ll look even much more remarkable on top of a blackened base.

NARS fall 2015: Swatches

NARS fall 2015 velvet shadow Sticks from the left in Hollywoodland, Aigle Noir, Glenan and Goddess
NARS fall 2015 velvet shadow Sticks from the left in Oaxaca, Sukhothai, Filbuste and Reykjavik
NARS fall 2015 Dual-Intensity Eyeshadow in Telesto (left) and Pasiphae (right)
NARS fall 2015 Lipstick in VIP Red
NARS fall 2015 blush in Tribulhülye

Nars őszi 2015 Lipgloss a Chelsea Girls (balra) és baba baba (jobbra) Nars őszi 2015 rúzs VIP piros

Nars őszi 2015 Lipgloss a baba baba
Nars őszi 2015 Lipgloss a Chelsea lányokban

A NARS 2015 gyűjteménye
Ne hagyja ki a bársony árnyék botokat

Izgalmas dolgok! Tartsa szem előtt az új bársony árnyékot, amikor a gyűjtemény megérkezik. Számomra ők a show csillagai, az érdekes őszi színválaszték mellett, mint a napsütéses meztelen ajkak és az elpirul, amely utánozza a kiemelkedő. Mindig olyan rugalmas termékekért vagyok, amelyek meghaladják az évszakokat.

HIRDETÉS

A barátságos környéke Charmfüggő,

Karen

P.S. Maradjon a két új Nars Eye Palettes-re, amelyet 2015 őszére szabadítottak fel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.