July 19, 2024
Uncategorized

Soft holiday Glam With Plum Lips

Don’t you like it when you accidentally autumn into a well of inspiration? Ez történt, amikor megbotlottam Mélanie Inglessis sminkes művészére a másik napon. Ő egy sminkes művész, aki sok munkát végez a hírességek, köztük Olivia Wilde, valamint Natalie Portman.

Szeretem a stílusát, mivel puha, valamint megközelíthető, csillogó glam.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Szeretem a párizsi Jackson melegbarna füstös szemét.

Ugh, olyan jó!

Hiszene, hogy ez a fajta smink könnyebb lenne, mint az, mivel olyan egyszerűnek tűnik, mint az elegáns, de elegáns, de én dunno … sok szempontból azt hiszem, az egyszerű, valamint az elegáns módszer keményebben nehezebb, mint a teljesebb, mint a teljesebb, Mivel nehezebb az elrejteni hibáit. Mint például, ha egy neonbarát szemet csinálsz, nagy színekkel, valamint keveréssel, valamint páros, fényes, fényes forró rózsaszín ajakkal … Van egy nagy dolog, hogy vegye be! Ha meggondolod valamit, akkor egy tisztességes lehetőség van, hogy senki sem fogja észrevenni, de a rendkívül egyszerűsített smink, mint Melanie, szinte nulla hely hiba.

Mindenesetre … Mel stílusát befolyásolta, hogy ezt a lágy nyaralás glam szemét nézd meg a szilva ajkak ma.

Nem érzem magam, mintha teljesen “ott van”, de ezen a héten fogok dolgozni.

Kulcsfontosságú termékek kopott:

EYES: MAC Art library nude design combination as well as Chanel eyeshadow base (lids as well as lower lash lines), Maybelline Tattoo studio liner in strong brown (liner), It Cosmetics Superhero Mascara (lashes), Chanel Beryl liner (lower water line , Sajnos megszűnt!), Mac Brun, valamint távolítsa el a homlokát gél (szemöldök)

CHEEKS: MAC provide Me sun MSF (bronzer), Clinique Plum Pop (blush), Laura Mercier Candleglow (highlight)

Ajkak: Maybelline Superstay Ink Crayon Elfogadja a Dare-t, Chanel Rouge Coco Gloss 172-ben

BASE: MAC Mineralize Timecheck lotion (primer), BECCA Backlight primer mixed wtih Covergirl Trueblend Matte foundation in Tan, double wear immediate repair Concealer in medium Deep, Chanel LoosePowder in 40 Dore

Eldobás

Oké, hallottál a lizzo és a Cece Peniston között? Nyilvánvaló, hogy CECE (és más emberek a zenei iparban) úgy vélik, hogy Lizzo szándékosan felhasználta a CECE dalától való vonalat, végül. Amellett, hogy soha nem adta meg Cece-t.

Dráma az anyádért!

Mindez azt az, hogy kimondom, hogy azóta, hogy ellenőriztem ezt a történetet, nagymértékben hallgattam a “90-es évek otthoni zenéjét, amelyet az utóbbi időben nem hallottam, és úgy éreztem magam.

Emlékezz erre?

Ez volt az én lekvárom a nap folyamán.

És persze, CECE végül!

Lol. Teljesen #datingMyself, de szeretem a tánczenét? Ebből a korszakból.

HIRDETÉS

Más hírekben egész idő alatt nehéz esik az eső. Ha esik eső (vagy havazás), ahol te is, vezessen óvatosan! Száraz!

A barátságos közösségi szépségfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.